Honlapkészítés ingyen

készítsd el honlapod és szerezz új vevőket!

Egyszerűen kezelhető, ingyenes honlapkészítőnkkel pár lépésben elkészítheted honlapod, amit bármikor bővíthetsz kedved szerint. A honlapkészítés során önállóan adhatsz hozzá képeket, űrlapokat, szerkesztheted a szöveges részeit, beilleszthetsz videókat, sőt látogatóid megoszthatják a facebookon (is) tartalmadat. Honlapod mobilkészülékeken is tökéletesen működik, és megtalálható!

Kezd el most az ingyenes* honlapkészítést! vagy Tudj meg többet!
*Ingyenes, ez azt jelenti nem kell érte fizetned, sem most, sem később.
Nem ingyenes próbaidőszak, hanem ingyenes örökre :)

Gyakori kérdések

Látogatottság mérése a honlapkészítő eszközzel

» Hogyan tudom az ahonlap.hu-val készített honlapom látogatottságát megismerni?

Az ahonlap.hu ingyenes honlapszerkesztővel készített honlapját felkészítettük, hogy pár kattintással integrálni tudd a piacvezető webstatisztikai szoftvert, a google analytics-et. A Szoftver használata díjmentes, mindössze egy google fiók szükséges hozzá (@gmail.com - os email cím).

» Hogyan tudom a google analytics követőkódot beilleszteni az ahonlap.hu-val készítette honlapom forráskódjába?

Google Analytics követőkód Az alábbiakban összegyűjtöttük Neked azokat a lépéseket, mellyekkel már használhatod is az eszközt!
Látogass el a következő linken található oldalra: http://www.google.com/analytics/
Jelentkezz be a gmailes adataiddal.
Hozz létre egy úgynevezett ANALYTICS fiókot (jobb felső sarokban  található az "Adminisztrálás" gomb).
A megjelenő képernyőn klikkelj az "Új fiók" hozzáadása gombra. A továbbiakban töltsd ki a honlapodra vonatkozó adatokat.
Az utolsó lépésben kapni fogsz egy kódot. NAGYON FONTOS, ezt a kódot másold ki és a saját honlapod adminisztrációs felületén a következő menüpont alá helyezd el. (5.lépés után található a keresőoptimalizálás gomb és azon belül a beállítások menüpontra kattintva tudod beilleszteni a kódot a bal oldalon található Google Analytics dobozba, majd kattints a mentés ikonra).

Ezek után ha meg szeretnéd tekinteni a honlap statisztikáját, a fenti linken bejelentkezve, teheted ezt meg!

» Hogyan tudom a google webmester eszközöket beilleszteni az ahonlap.hu-val készített honlapom forráskódjába?

Ha még nincs webmester fiókod, regisztrálj egyet (teljesen díjmentes)! Nem kell hozzá más csak egy GMAIL postafiók.
Majd jelentkezz be és aktiváld a webmester eszközöket ezen a linken!

Bejelentkezés után talál jobb oldalon találod a WEBHELY HOZZÁADÁSA gombot, melyre kattintva egy felugró ablakot találsz. Ebbe írd be a honlapod elérhetőségét (URL címét, melyet a böngészőbe szoktál beírni).

1.lépés: Ha beírtad a weboldalad elérhetőségét, a folytatás gombra klikkelve válaszd a JAVASOLT MÓDSZER fült.

2.lépés: Itt találod a METATAG hozzáadási lehetőségét. Az ingyeneshonlap.hu rendszere ezt a formát támogatja. A megjelenő kódot ki kell másolnod (helyezd vágólapra).

Ezután jelentkezz be a honlapszerkesztő felületre, majd kattints a Keresőoptimalizálás menüpontra. Ezen belül válaszd a Beállítások fület. A megjelenő oldalon keresd a Google Webmester eszközök követőkód nevű dobozt. Ebbe a dobozban kell beilleszteni az előzőekben vágólapra helyezett kódsort.

3.lépés: A sikeresen beillesztést követően, térj vissza a webmesteszközök felületére, kattints az Ellenőrzés gombra és már használhatod is a Google által nyújtott nagyszerű eszközt.