Honlapkészítés ingyen

készítsd el honlapod és szerezz új vevőket!

Egyszerűen kezelhető, ingyenes honlapkészítőnkkel pár lépésben elkészítheted honlapod, amit bármikor bővíthetsz kedved szerint. A honlapkészítés során önállóan adhatsz hozzá képeket, űrlapokat, szerkesztheted a szöveges részeit, beilleszthetsz videókat, sőt látogatóid megoszthatják a facebookon (is) tartalmadat. Honlapod mobilkészülékeken is tökéletesen működik, és megtalálható!

Kezd el most az ingyenes* honlapkészítést! vagy Tudj meg többet!
*Ingyenes, ez azt jelenti nem kell érte fizetned, sem most, sem később.
Nem ingyenes próbaidőszak, hanem ingyenes örökre :)

Gyakori kérdések

Honlapkészítő működése

» Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre az ahonlap.hu ingyenes honlapszerkesztő hírek-cikkek moduljának használatával?

Amennyiben olyan menüpontot szeretnél létrehozni, ami cikkszerűen jelenik meg, tehát van egy listaoldal, majd annak egy részletes aloldala, akkor a hírek modul a legjobb, legegyszerűbb választás. A modul a vállalkozáshoz, termékhez, szolgáltatáshoz kötődő hírek, közlemények, akciók, programok, de akár egy szolgáltatás bemutató, vagy akár blog funkcióra is alkalmazható.

A hírek menüpontot, kiemelheted kezdőoldalra és dobozba, tehát hasznos marketing eszköz, és keresőoptimalizálási célokat is szolgál, hiszen az aloldalak alkalmazásával a belső linképítést segíti. A hírek menüpont életre kelti honlapod, ügyfeleid gyakrabban látogatják, ezáltal sűrűbben találkozhatnak ajánlataiddal.

A modulban lehetőséged van a hírhez címet, bevezető szöveget, formázható leírást, dátumot megadni, a hírt kiemelheted, aktiválhatod, a leírásba letölthető dokumentumot helyezhetsz el, listaoldali képet, több tartalomba elhelyezhető képet rendelhetsz hozzá. Mint ahogy az egyéb szöveges menüpontokba is, a hírekbe is beszúrhatsz űrlapokat, videókat, a hírekhez engedélyezhetsz hozzászólási lehetőséget is. A részletes oldalon integrálva vannak a közösségi média megosztási lehetőségei, tehát az oldalra látogatók egyszerűen like-olhatják, megoszthatják, kinyomtathatják, elküldhetik ismerősüknek egy beépített e-mail funkció segítségével.

Ha a tartalom nem köthető időponthoz, tehát például egy szolgáltatás bemutatásra használod, letilthatod a dátum megjelenítését.

Megtekintem az összes kérdést és választ »