Honlapkészítés ingyen

készítsd el honlapod és szerezz új vevőket!

Egyszerűen kezelhető, ingyenes honlapkészítőnkkel pár lépésben elkészítheted honlapod, amit bármikor bővíthetsz kedved szerint. A honlapkészítés során önállóan adhatsz hozzá képeket, űrlapokat, szerkesztheted a szöveges részeit, beilleszthetsz videókat, sőt látogatóid megoszthatják a facebookon (is) tartalmadat. Honlapod mobilkészülékeken is tökéletesen működik, és megtalálható!

Kezd el most az ingyenes* honlapkészítést! vagy Tudj meg többet!
*Ingyenes, ez azt jelenti nem kell érte fizetned, sem most, sem később.
Nem ingyenes próbaidőszak, hanem ingyenes örökre :)

Gyakori kérdések

Keresők - Keresőoptimalizálás - Linkelés

» Mik azok a módszerek amiktől tartózkodnom kell a keresőoptimalizálás során?

Az alábbi módszerek használatát kerüld, mivel a keresők csalásnak titulálják, és hátrasorolják honlapodat a találati listánkon, sőt, végső esetben ki is tilthatják azt!

Rejtett szövegek : az oldal forrásában elhelyezett szövegek (általában a kulcsszavak) a weboldal színével megegyező színben kerülnek elhelyezésre, így a látogató számára nem, csak a keresőrobotok számára látható. Sőt már a hasonló szín és a túl kis betű is büntető kategória!!! A Google célja, hogy ne a robotok, hanem a látogatók számára készüljön az adott oldal.

Fizetett hivatkozások, linkek : tudjuk milyen fontosak a linkek. A Google azt szeretné, hogy természetesen “szaporodjanak” a ránk mutató linkek, ezért nyilvántartást vezet azokról az oldalakról, katalógusokról ahová fizetés útján lehet bekerülni. Légy nagyon körültekintő ha linkcsere partnert választasz!

Túlzott kulcsszóhasználat : ha a tartalomban, illetve a meta, title tagben a kulcszsvakat az összes szóhoz viszonyítva túl sokat használod az szintén komoly büntetést vonhat maga után. Általánosságban törekedj a 4-6 % -os kulcsszó arányra a honlapkészítés során.

Tiltott átirányítások : ilyenkor egy olyan oldalra érkezik az ügyfél ami rendkívüli módon van optimailzálva, azaz az optimalizálás már a funkció és esztétika rovására megy, ezért a látogatót azonnal továbbítjuk egy redirecttel egy másik oldalra ahol a szolgáltatásokat igénybe tudja venni, vagy épp a termékkészletet (pl. webshop) eléri.

Megtekintem az összes kérdést és választ »