Honlapkészítés ingyen

készítsd el honlapod és szerezz új vevőket!

Egyszerűen kezelhető, ingyenes honlapkészítőnkkel pár lépésben elkészítheted honlapod, amit bármikor bővíthetsz kedved szerint. A honlapkészítés során önállóan adhatsz hozzá képeket, űrlapokat, szerkesztheted a szöveges részeit, beilleszthetsz videókat, sőt látogatóid megoszthatják a facebookon (is) tartalmadat. Honlapod mobilkészülékeken is tökéletesen működik, és megtalálható!

Kezd el most az ingyenes* honlapkészítést! vagy Tudj meg többet!
*Ingyenes, ez azt jelenti nem kell érte fizetned, sem most, sem később.
Nem ingyenes próbaidőszak, hanem ingyenes örökre :)

Gyakori kérdések

Honlapkészítő működése

» Miként helyezhetek el linket/hivatkozást az ahonlap.hu ingyenes honlapszerkesztővel készített honlapom tartalmában?

Mi az a link?

A szaknyelv hiperhivatkozásként említi. Úgynevezett élő kapcsolat. Ha egy szöveges részben létrehozunk egy ilyet, akkor megváltozik a szöveg kinézete és a felé vitt egérmutató is. Azért nevezik kapcsolatnak, mert egy másik tartalomra mutat, ezáltal bővebb információhoz juttat.

Tekintsd meg hogyan tudsz az ahonlap.hu ingyenes honlapkészítő felületen linket elhelyezni:

Link készítése Hozd létre azt a szöveges tartalmat, melybe a linket szeretnéd beszúrni. Ha ez elkészült, hozd létre a 3.lépésben(Menü) azt a menüpontot is, melyre szeretnéd a linket irányítani. Majd ezt húzd a rejtett menük közé, ha nem szeretnéd, hogy a honlap külső oldalán megjelenjen.
Link készítése Most lépj be a Keresőoptimalizálás menüpontba, azon belül a beállítások gombot válaszd. Itt (jobb oldalt) találsz egy táblázatot. Ebben keresd meg a legutóbb létrehozott menüpontot, majd jegyezd meg az URL oszlopban található szöveget. Erre fogunk hivatkozni az alábbiakban.
Link készítése Nyisd meg a 4.lépésben(Tartalom) azt a tartalmat, amelyben szeretnéd elhelyezni a hivatkozást. Kattints a módosítás ikonra. Jelöld ki azt a szövegrészt, amire szeretnéd tenni a linket! Majd kattints jobb egér gombbal erre és válaszd a "Link beszúrása/szerkesztése" opciót.
Link készítése

Itt add meg a "Link URL" mezőbe azt a menüpont nevet amelyet megjegyeztél a táblázatból egy / (per) jel mögött. Például: /link-hivatkozás

Vagy add meg ugyanebben a mezőben a honlap teljes útvonalát és utána a fent beillesztett nevet.
Példáu: http://domain/menupont-neve

Ezután kattints a mentés gombra és próbáld ki honlapodon, hogy működik-e a hivatkozás.

Megtekintem az összes kérdést és választ »