Honlapkészítés ingyen

készítsd el honlapod és szerezz új vevőket!

Egyszerűen kezelhető, ingyenes honlapkészítőnkkel pár lépésben elkészítheted honlapod, amit bármikor bővíthetsz kedved szerint. A honlapkészítés során önállóan adhatsz hozzá képeket, űrlapokat, szerkesztheted a szöveges részeit, beilleszthetsz videókat, sőt látogatóid megoszthatják a facebookon (is) tartalmadat. Honlapod mobilkészülékeken is tökéletesen működik, és megtalálható!

Kezd el most az ingyenes* honlapkészítést! vagy Tudj meg többet!
*Ingyenes, ez azt jelenti nem kell érte fizetned, sem most, sem később.
Nem ingyenes próbaidőszak, hanem ingyenes örökre :)

Gyakori kérdések

Honlapkészítő működése

» Hogyan tudok az ahonlap.hu ingyenes honlapkészítővel készített honlaphoz igazodó teljes méretű képet feltölteni és beilleszteni?

Az ahonlap.hu honlapkészítő rendszer használatakor leggyakrabban a szöveges tartalmi modul segítségével töltünk fel képeket! Ezeket a képeket a rendszer adottságaiból kifolyólag többféle módón lehet a tartalomba beilleszteni. (Szöveghez igazítva balra, szöveghez igazítva jobbra, középre vagy teljes méretben).

A feltöltött képet a rendszer minden esetben megvizsgálja és átalakítja. Lényegében ez az átalakítás azért szükséges, hogy felkészítse rendszerünk a képet a további használatra. A rendszerben a feltöltött képet függetlenül a feltöltési mérettől maximum 600 pixel széles méretben használhatod. Ez a méret a kiválasztható arculatok tartalmi részének méretéhez lett igazítva.

Ezt a maximális méretet a következő lépésekkel tudod elérni:

  • Töltsd fel a képet a kiválasztott szöveges tartalmi modult használó menüponthoz.
  • Válaszd a tartalomba illesztési funkciók közül a legutolsót (teljes méret).
  • Majd a tartalomba illesztést követően kattints a képen jobb gombbal és válaszd a "Kép beszúrása/szerkesztése" lehetőséget. Majd kattints a megjelenés fülre. Itt a következőre kell ügyelni: a CSS stílus menőt hagyd üresen, a méret első mezőjébe írd be a 600-at és kattintsd be az alatta található aránytartás opciót!

Ezekkel a lépésekkel el is készült a beillesztett kép legnagyobb méretben való beillesztése.

Megtekintem az összes kérdést és választ »