Honlapkészítés ingyen

készítsd el honlapod és szerezz új vevőket!

Egyszerűen kezelhető, ingyenes honlapkészítőnkkel pár lépésben elkészítheted honlapod, amit bármikor bővíthetsz kedved szerint. A honlapkészítés során önállóan adhatsz hozzá képeket, űrlapokat, szerkesztheted a szöveges részeit, beilleszthetsz videókat, sőt látogatóid megoszthatják a facebookon (is) tartalmadat. Honlapod mobilkészülékeken is tökéletesen működik, és megtalálható!

Kezd el most az ingyenes* honlapkészítést! vagy Tudj meg többet!
*Ingyenes, ez azt jelenti nem kell érte fizetned, sem most, sem később.
Nem ingyenes próbaidőszak, hanem ingyenes örökre :)

Gyakori kérdések

Honlapkészítő működése

» Hogyan lehet az ahonlap.hu ingyenes honlapszerkesztő beépített szövegszerkesztőjében betűméretet növelni?

Betűméret növelése

A honlapkészítő felületen egy beépített szövegszerkesztő segít a tartalom szerkesztésében és feltöltésében.

A szövegeket többféleképpen lehet bevinni, lehet wordből kimásolva vagy esetleg máshonnan másolt tartalomként, de lehet kézzel bevitt szöveget is felvinni.

Az ingyen honlapkészítés felületén a betűméret növelésére egyetlen megoldás kínálkozik. A bal oldali képen láthatod, hol találod a lenyitható részt a honlapkészítőben. Itt adhatod meg milyen formázást szeretnél a kijelölt szavakra, mondataokra. Három féle betűméretet lehet választani.

Betűméret növelése

Bekezdés: a honlapon található tartalom általános bekezdésként fog megjelenni, mérete igazodni fog a kiválasztott honlap designon előre beállított mérethez.

Címsor 3: ha egy kijelölt szöveget címsor 3 formátumú, az a honlap külső felületén hármas szintű címként formázódik. Itt is az lép érvénybe, mint a fentiekben, hogy a kiválasztott honlap arculatnak 3-mas címként beállított méretet fogják látni a honlapon. A címsor 1 a legnagyobb és minél nagyobb a mellette álló szám annál kisebb a cím betűmérete.

Címsor 4: a leírtak alapján ez a 4-es szintű cím, mellyel ugyanúgy változik a méret, mint a többi esetben.

Használd megfelelően ezeket a formázási lehetőségeket, ajánlásképpen az alábbiakban adunk pár lehetőséget.

Használd a tartalom fő címeként a címsor3-mat.
Használd az alcímekhez a címsor4-et.
Mindemellett használd a bekezdés formázást a tartalom szövegezéseként.

Miért csak ennyi lehetőség van?

Az ingyenes honlapkészítés során a csapatunk webergonómiai szakemberek döntését vette figyelembe. Ha több lehetőség állna rendelkezésre, azzal könnyen megbontható lenne a honlap ergonómiai (arculati) egysége.

Megtekintem az összes kérdést és választ »